søndag 26. april 2009

Seraphina's Shawl/sjal


Jeg ble med på en CAL (crochet along) med south asian crafters på Ravelry. Det angrer jeg ikke på! Jeg har lenge ønsket meg et sort sjal, og dette gikk superfort å hekle! Datteren min har tatt bildene :-) Oppskriften finner du her! - Det er gratis :-)

****************

I joyned a CAL arranged by the south asian crafters on Ravelry. I'm happy I did! I wanted a black shawl for a long time, and this one was super-quick to make! My daughter took the pictures :-) You'll find the pattern here! It's free :-)


2 kommentarer:

  1. Å, det ser sikkelig lekker ut! Har hatt lyst til å hekle nokre litt store sjal eg óg, men har ikkje funne mønster som eg har vore fornøgd med enno.. Skal ta ein titt på det her eg, trur eg :)

    Seiling anbefallast, forresten :D Det var utruleg kjekt!!

    SvarSlett
  2. Jeg er kjempefornøyd med sjalet, og har brukt det hver dag på jobben denne uken :-) Oppskriften er litt klønete skrevet, men bildene er til god hjelp.

    - Når det gjelder seiling, så tror jeg mannen min bør lære seg å svømme først :-) Vi jobber med saken! En inder har ikke sjangs til å lære det om man bor i New Delhi.

    SvarSlett