torsdag 2. april 2009

Snældan


Eldstemanns bestemor skal kjøpe færøysk garn til meg. Jeg har sendt penger med broren som bor på Færøyene. Dattern min skal ta det med hjem når hun kommer hjem fra påskeferien sin. Siden det er ikke mulig å finne fargene på nettet, har hun vært i butikken og tatt bilder! Det må jeg si er veldig flott gjort! Jeg aner ikke hva jeg vil ha. Jeg vil egentlig ha litt av alt :-) Jeg har ett par prosjekter i tankene, men jeg kan se for meg at det kan bli mange prosjekter med garn fra Snældan.
********************
My eldest daughters grandmother are going to buy me some faroese yarn. I sent some money with my brother that lives at the Faroe Islands. My daughter will bring it back after her easter holliday. Since it is imposible to find any information about the colors on the web, she went to the store and took some pictures! That is really great! I have no idea what I want. I actually want some of everything :-) I have a couple of project in mind, but I think there could be a lot of project with the faroese yarn called Snældan.


11 kommentarer:

 1. OMG :o
  Dette så helt fantastiks ut.... Tror nesten jeg må på studietur. Hvilken Snældan er dette? Jeg har kun vært og handlet garn på Heimavirkinum í Runavík. De har veldig magert utvalg, ser jeg.... Men kjenner at det klør i fingrene for å få tak i noe av det jeg ser :)

  SvarSlett
 2. Dette er nok i Tórshavn. Har "bestillt" ganske mange hesper. Tror ikke 500-lappen holder til alt, så må nok sende noen lapper til :-) Har ikke anelse hva jeg skal bruke alt til... - Greit å ha ;-)

  SvarSlett
 3. Hvilke farger? antall tråder?

  SvarSlett
 4. garn fra snældan er i 1-tråd 2-tråd 3-tråd og 5-tråd

  SvarSlett
 5. 1-trådet:
  2 hvite

  2-trådet:
  3 hvit
  3 mørkebrunt
  4 lysebrun
  4 rød
  4 rosa
  2 svart
  1 lyse, lyse grøn
  1 mosegrøn
  1 lilla
  1 mørke blå/lilla
  1 lys blå
  1 mørk blå

  SvarSlett
 6. Så du vottene mine? De lilla og grønnemed mørkebrunt var helt fantastisk :)
  Er så missunnelig :)

  SvarSlett
 7. Kjempefine votter :-) Regner med at det blir mye votter og luer ut av dette garnet. - Og så har jeg planlagt å lage tunika og kjole til de små:-) Og hvitt sjal av 1-trådet.

  SvarSlett
 8. Jeg har fått en diger pose med garn i dag :) Gleder meg.. Men eksamenstid snart :p

  SvarSlett
 9. Ja, det er det der med eksamen som kommer i veien ;-) Maja kommer hjem i kveld...hun er vel i lufta akkurat nå, fra Vågar. Det blir spennende :-)

  SvarSlett
 10. Hvordan ble det med garn? Spennende. JEg skal legge ut på facebook i dag :)

  SvarSlett
 11. Maja har fått med seg nesten alt av garnet. Bilder er tatt, og vil legges ut om få strakser :-)

  SvarSlett